#teatrulLUNI20 – Ovidiu Cosovanu

November 26, 2017 12:17 am Scris de

 

Greenu’, Teatrul Luni de la Green Hours. Voicu-Rozana. Combinație.

Practic la Green am început să joc. Abia ajuns în București, proaspăt intrat la facultatea de teatru, nu aveam prea multe posibilități. Știam de existența lui fiindcă se făceau, marțea parcă, seri de poezie și veneau studenții de la teatru și își spuneau la un microfon poeziile. De fapt, cu un an înainte să intru la facultate avusesem un spectacol cu Andrei Ciopec și am fost ca spectacol invitat, dar nu reușesc să-mi aduc aminte atmosfera de atunci. Nici nu prea știam istoria Green-ului.

Deci, anul întâi de facultate ca și restul de altfel a fost un du-te – vino de pe Matei Voievod direct pe Calea Victoriei. Greenu mi-e ca a doua școală, doar că aici am avut mai multă libertate și posibilitatea de a crea după bunul nostru gust. De-acum îmi aștept diploma.

Spui Green, spui Voicu, spui Rozana. Cu ei ne-am plimbat prin țară, pe la festivaluri , ei și-au riscat numele pentru Frilensăr și tot ei ne-au fost un fel de părinți. Sunt amuzanți ei doi așa, amândoi dezorientați, înțelegători. Da, ce să zic, a trecut timpul și-mi dau seama că am făcut multe lucruri frumoase cu ei, chiar foarte multe lucruri și bune și rele, dar nu o să uit niciodată locul și oamenii de la Green.

În rest, zic un mare MULȚUMESC! Și-un mare MULȚEANI! Să crești mare și să primești în cotinuare tineri artiști cu potențial să-ți calce scena în picioare! Doamne ajută-vă!

Tags: , ,