#teatrulLUNI20 – Alina Mîndru

November 23, 2017 9:24 pm Scris de

 

Îmi amintesc că îmi doream să joc în Green Hours. Prima dată am călcat aici în noiembrie sau decembrie 2011, din întâmplare și mi-a plăcut foarte tare. În seara respectivă fusese concert sau spectacol cu formație live pentru că, pe scenă încă rămăseseră insrumentele. Țin minte că am încercat niște acorduri de chitară, ca și acum, nici atunci nu știam să cânt.

Îmi plăcuse atmosfera aia de relaxare după spectacol și stând cu prietenii mei la masă mă uitam în jur și chiar îmi doream să ajung să joc pe acea scenă. Mai ales că atâtea nume destul de cunoscute în lumea teatrului trecuseră sau încă poposeau prin Green.

Mi-au trebuit patru ani să ajung să lucrez aici, în 2015 am avut prima premiră la Green Hours, atâtea dorințe mi se îndepliniseră în seara respectivă. Una era să joc în București, una să joc la Green, una era să joc în Mălăieș în călcăieș, spectacol pe care îl văzusem la Iași într-o altă formulă, altă dorință era să joc chiar rolul Lupului, rol ce-l voiam tare mult, iar șirul poate continua cu încă vreo douăzeci de dorințe pe puțin.

În acești doi ani de când jucăm la Green am crescut, ne-am dezvoltat și asta datorită susținerii lui Voicu și a Rozanei. Fără ei, nu pot să spun că am fi fost ca dracula fără sânge sau ca maestrul Lăcătuș fără minge, nu, dar cu siguranță ne-ar fi fost mult mai greu și anevoios drumul. Nu contează cât de bun, muncitor sau diferit ești, dacă nu îți întinde cineva o mână de ajutor totul poate fi inutil.

Le mulțumesc și lui Voicu și Rozanei pentru eforturile depuse pentru noi, pentru încrederea acordată și ospitalitatea cu care ne-au primit în casa lor. Sper să poată face, mulți ani de aici încolo, acelaș lucru pentru toți artiștii independeți aflați la început.

La mulți ani Green Hours, să crești mare și boem!