Baladă veche

September 5, 2017 7:05 am Scris de

Am avut o zi lungă! De fapt, am avut o perioadă lungă. De când m-am întors din Caravană, nu am stat locului nicio secundă. Am funcționat la nivel ridicat în fiecare zi. Fie că doar mă gândeam la lucruri pe care aș vrea să le fac, fie că implica fizicație, pffff am obosit. Abia acum am obosit și cred că nici măcar acum. Îmi place să mă joc cu acțiuni sau motive care se contrazic. 🙂

Așaaa… Da, deși Mercur este în retrograd inclusiv în seara asta, mie mi-a mers bine. Voi fi în sfârșit actriță cu acte în regulă, lucrez la un nou spectacol care îmi place. Mama m-a vizitat la București, iar pisica mea s-a întors acasă, este lângă mine chiar în momentul ăsta, iar toate aceste lucruri împreună cu altele mai mici îmi fac un trai fericit.

Cu Frilensăr continuă treaba, avem acușica, pe 8 septembrie spectacol. Avem Mioritza, un spectacol foarte drag mie, preferatul meu o lungă perioadă de timp.

E complicată povestea spectacolului, tema sau miza, cum vreți să-i spuneți e destul de filozofică și necesită atenție multă din partea spectatorului pentru a fi înțeleasă, însă, dacă cumva nu sunteți în formă, o să vă incânte alte lucruri (nu dau spoilere).


Ce pot să zic este că eu sunt doctorul, care are grijă de Mioritza noastră, aia de la Baciul moldovean, dar și ardelean rămasă și că nu e deloc ușor având în vedere faptul că a necesitat îngrijire 2000 de ani.


Sunt doctorul, sunt morcovul, sunt piperul, sunt eu, Loredana, care am jucat des amoreză, fetiță sau ingenuă și care acum joacă complet altceva. Provocator, distractiv și folositor! 🙂


Eu aș da la pachet câte puțin din Mioritza fiecărui om deoarece te pune să îți pui niște întrebări esențiale pe lumea asta și te mai și ajută să răspunzi la unele dintre ele.
Așadar, care puteți, veniți de culegeți de la spectacolul nostru câteva gânduri care vă vor ajuta pe viitor să întelegeți mai ușor niste concepte complexe!

E târziu, îl pun pe doctor la somn! Cius!