:) asta a fost. Ce o să fie, vom vedea. 😉

August 14, 2017 9:01 pm Scris de

Uite că am jucat și ultimul spectacol din caravana noastră aseară, “Mălăieș în călcăieș”, la Mangalia, la Casa de Cultură.

Uite că am reușit să înconjurăm toată România în mai puțin de o lună cu spectacolele noastre.
Uite că am rezistat împreună NON-STOP 25 de zile. Un pic mai mult de 600 de ore. Sau un pic mai puțin de 600 de ore că totuși noaptea am dormit. De fapt, tot împreună am dormit, deci 600 de ore!

Iisuse al meu. E mult. Mult, frumos, solicitant, chiar enervant de frumos peste tot.

Dacă ar fi să trag o linie și să mă gândesc cu ce rămân după toată aventura asta… sunt destul de multe de zis. Rămân cu privirile oamenilor curioși de peste tot. Rămân cu amintirea locurilor pe care le-am vizitat. Rămân cu un gust amar că nu am reușit să ajut mai mult la caravană. Rămân cu aceași idee că suntem o trupă unită și că în orice moment putem conta pe oricare din noi. Da, suntem diferiți. Da, fiecare comunică în felul lui, dar la finalul zilei putem zâmbi și vorbi despre ce s-a întâmplat. Cel puțin asta e părerea mea. Dar gata. Uite că s-a întâmplat. Că a fost. Uite că ne îndreptăm acum spre casă. Mă repet. Știu. 😌 Dar ne întoarcem acasă 🙃

Înainte să pun punct la acest testimonial, vreau să vă povestesc despre surpriza pe care ne-au făcut-o părinții lui Tibi. Au venit special pentru noi aici, la Mangalia, ne-au pus baloane pe mașini și stickere cu încurajări. Au venit cu voie bună și cu îmbrățișări care ne-au mobilizat imediat. Întâlnirea cu ei chiar ne-a dat refresh. Mai bine de atât nu puteam încheia turneul nostru.

Asta a fost dragilor. Ce o să fie vom vedea 😉 până atunci .. vă pup!