sper să fie bine

August 9, 2017 8:52 pm Scris de

Mai devreme sau mai târziu se întâmplă ceva care îți dă lumea peste cap. Fie că e vorba de o jantă fisurată, fie că e vorba de un cui în roată, fie că e vorba de absența caprei din spectacol etc. ceva se întâmplă și se dezlănțuie iadul.

Acuma a venit rândul hardului extern, cutiuța aia mică pe care o conectezi la laptop și hop-țop ai memorie mai multă în calculator. Tocmai acum și-a găsit, în caravană, să facă pe figurantul. În caravană. Fix când aveam nevoie de el pentru a salva filmările ce urmează a fi folosite în documentar. Fix acum. Eh, la Salonta, hardul a căpătat un aer schizofrenic și a intrat în comă. Am încercat să îl resuscitez folosindu-mă de un cablu și de cunoștiințele din dotare, dar fără succes. Ba chiar, am mers cu Ovidelu’ până în Sighetul Marmației și am încercat să găsim un donator compatibil, un cablu nou, dar nimeni nu avea ce căutam noi. 

A existat un moment de respiro, la Borșa, unde hardul a devenit conștient și a încercat să ne povestească un pic din ce se află în lumea de dincolo…dar starea lui s-a agravat rapid și a alunecat iar în comă. În Botoșani, i-am procurat un donator și am încercat iar să îl resuscitez, dar fără succes. Soluția a venit atunci când Daniel a scos PC-ul lui și am văzut că hardul și-a revenit. Aparent a devenit alergic la Mac. Momentan e într-o stare stabilă (cred), rulând de pe o mașină virtuală cu Windows, dar medicii sunt în continuare rezervați. Va rămâne conectat la aparate până la finele caravanei și apoi va fi transportat cu un mini-van problematic până în capitală, unde o altă echipă de medici va încerca să îi salveze circuitele.

Știre în curs de actualizare.