Mama, plec în caravană!

July 19, 2017 10:13 pm Scris de

 

 

Mai ții minte senzația aia de când erai copil, și de emoție că pleci mâine în excursie sau în tabără, nu puteai să dormi cu o seară înainte? Adormeai târziu și te trezeai devreme, și mama-ți pregătea ”sendvișuri” cu brânză topită, și-ți punea la gât un portofel mic pe care ”să-l porți cu grijă, că dacă-l pierzi s-au dus banii de cheltuială!?”

Ei, asta mă încearcă acum pe mine. Da’ numa’ că mă-ncearcă de vreo săptămână pentru că acum eu trebuie să mă gândesc și la ce se gândea mama. Trebuie să-mi cumpăr niște șosete, șampon, săpun, să nu uit să iau și niște medicamente pentru că ”cine știe?”. Acum nu mai e cu noi doamna învățătoare care să ne strunească. Trebuie să ne gândim noi la traseu, la benzină, la masă, la mașină, la numere de la tractări pentru că ”cine știe?”, da’ nu-i bai, în grupa mea sunt copii responsabili.

Mama, eu plec în caravană cu: Loredana, Alina, Ovidiu, Tibi, Dumi, Daniel și Mihai. De data asta nu o să-ți aduc vederi, ci un documentar întreg, mamă. M-a învățat Andrei Cozlac cum să filmez. Dacă nu-ți răspund la telefon, intră pe site, că o să vezi exact unde sunt.

Da, tată, o să aibă Tibi și Ovidiu grijă la condus. Bine, o să purtăm centurile de siguranță mereu. Am înțeles! Nu tăticule, cum să bem? N-avem noi timp de asta. Plus că asta-i nu-i o excursie ca oricare. Mergem acolo să le-arătăm oamenilor cum facem noi teatru la București. E cu muncă, tată. Bine, muncă distractivă pentru că ne place tare mult ce facem.

Mama, plec în caravană! Vineri plec. Aproape o lună o să fim pe drum și o să ne distrăm de minune!

P.S. Mama, de unde-mi cumpăr și eu niște șosete acătării?